Login firme   Inregistrare Firma
Cursuri

 

Cursuri pentru studenți

Ca studenÈ›i, tranziÈ›ia dintre universitate È™i primul loc de muncă este adeseori una destul de abruptă. Sunt multe informaÈ›ii care ne-ar ajuta să ne formulăm mai clar orizontul de aÈ™teptări, să È™tim ce tip de instituÈ›ie se potriveÈ™te stilului È™i ritmului nostru de muncă. VocaÈ›ia trebuie susÈ›inută de o potrivire profesională între angajat ÅŸi organizaÅ£ia în care acesta intră.

Vezi cursurile

 

Cursuri pentru practicieni

Să fii profesor e una dintre cele mai creative È™i responsabile lucruri, pentru ca marea miză e identitatea umană. Nu e o „doar” o meserie, ci o vocaÈ›ie. Altfel spus, e un fel de a fi. DOT se adresează deopotrivă educatorului, învățătorului È™i profesorului de specialitate care priveÈ™te pregătirea continuă ca o componentă esenÈ›ială a modului lui de a fi.

Vezi cursurile

 

Cursuri pentru părinți

Să fii părinte este unul dintre cele mai dificile joburi. În mod cert, nu există un ghid atotcuprinzător despre „cum să fii părinte” È™i, tocmai când aveÈ›i senzaÈ›ia că totul merge conform planului, începe altceva, total neprevăzut. O perspectivă proaspătă, profesionistă vă poate ajuta să reluaÈ›i controlul asupra lucrurilor, să înÈ›elegeÈ›i mai bine contextul, dar, mai ales, să luaÈ›i decizia corectă pentru copilul dumneavoastră.

Vezi cursurile